5. května 2014

Prague


Pokud sledujete můj blog nebo instagram pravidelně, tak jistě víte, že jsme se včera vydali na výlet do Prahy. V Praze jsem nebyla skoro rok, naposledy když jsem byla na školení. Vyjeli jsme brzo ráno, abychom všechno stihli. Nejprve jsme se zastavili v IKEE na Zličíně a potom jsme ze Zličína metrem jeli do centra na procházku. Prošli jsme celé Václavské náměstí a samozřejmě Staromák a okolí Rudolfina. Nějak jsem ani neměla náladu chodit po obchodech, tak jsem si pořídila jen jednu bundu, kterou uvidíte asi zítra v new in postu. Musím říct, že jsem si celý den v Praze užila, ale i tak jsem byla ráda, když jsem dorazila domů a mohla v klidu sedět u notebooku a televize.
Copak jste včera dělali vy? Dejte mi vědět v komentářích :)








Moje oblíbené a také hlavně pohodlné oblečení na cesty, není to žádný fashion zázrak, ale když strávíte tři hodiny v autě a pak se chcete jít projít, tak opravdu vítězí pohodlí. Na sobě jsem měla svetr od babičky, džíny F&F, boty Vty, tričko F&F a kabelka je vintage po mamce.



6 komentářů:

  1. tak ta první fotka, ta je vyloženě vhodná někam na výstavu :-) krásná

    OdpovědětVymazat
  2. Moc ti to slušelo, já si na cestování taky beru vždy pohodlné oblečení. Ikea je klasika, my tam chodíme pravidelně tak jednou za měsíc :D Zrovna nedávno jsem si tam koupila nádhernou skleněnou vázičku a tulipány :)

    OdpovědětVymazat
  3. Je hezké podívat se na Prahu jinýma očima než člověka co běhá do práce a z práce, vypadá takhle kouzelně.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. já Prahu miluju, možná je to právě tím, že se do Prahy dostanu tak dvakrát do roka, kdybych tam bydlela, tak asi zešílím z těch lidí :)

      Vymazat
  4. Jéé, škoda že ten svetr je od babičky, hned bych ho kupovala!! :D Je krásný :)

    OdpovědětVymazat
  5. Moc ti to sluší, ten svetr je skvělý!
    Praha je krásná, ale přesto u mě vede Plzeň. :)
    Ikeu mám také ráda a nikdy neodejdu s prázdnou.

    OdpovědětVymazat

Děkuji moc za komentář :)