16. června 2013

Recenze - Gliss Kur Ultimate oil elixir (s pečujícím olejovým elixírem)

Po delší době mám pro vás novou recenzi, tentokrát na šampon od značky Gliss Kur - Hair repair Ultimate oil elixir s pečujícím olejovým elixírem a komplexem tekutého keratinu. Tento šampon jsem pro vás zkoušela skoro dva měsíce a v tomto článku si můžete přečíst moje dojmy a názor.

Šampon je určen pro velmi namáhané a lámající se vlasy, což moje vlasy stoprocentně jsou. Mám je dost dlouhé a suché, takže vyžadují péči. Tento šampon slibuje intenzivní péči a také má posilovat vlasovou strukturu, což by mělo zabránit lámavosti vlasů. Musím říct, že moje vlasy jsou po tomto šamponu hladší, lesklejší a krásně voní. Nevím jestli brání lámavosti, nevšimla jsem si nějakého podstatného rozdílu, ale rozhodně se mi stav vlasů nijak nezhoršil, spíš naopak.
Jedná se o klasický drogérkový šampon se silikony a parabeny, to bychom mu mohli vytknout. Já ale proti silikonům zase až tolik nemám, takže si takové šampony klidně kupuji. Občas použiji šampon bez silikonů, aby vlasům trochu ulevila, ale jinak si myslím, že zase až tak špatné ty šampony nejsou. Vyfotila jsem pro vás i složení. Co se týká parfemace, tak ta je velmi příjemná, vůni nedokážu popsat, tu si prostě musíte očuchat.
 Takže tento šampon vám klidně mohu doporučit. Klidně bych si ho pořídila znovu, ale už mám doma jiný od Gliss Kur, který také samozřejmě zrecenzuji :)

+ vlasy jsou lesklé, hebké a uhlazené
+ vůně
+ dobře se po něm rozčesávají vlasy
+ pokud nebudete zbytečně plýtvat, vydrží docela dlouho

- obsahuje silikony a parabeny

Tento šampon seženete v každé drogerii a v některých suparmarketech. Stojí kolem 70 korun a má 250 ml.

8 komentářů:

  1. Vyzkoušet tento mě hodně láká, už jen proto, že píšeš o lehkém rozčesávání vlasů, vždycky bojuji s rozčesáváním mokrých vlasů :)

    OdpovědětVymazat
  2. V obchodě jsem se po něm koukala a jak jsem si přečetla tvou recenzi tak pro něj asi skočím :)

    Byla bych moc ráda,kdyby jsi navštívila můj blog.Teprve začínám a návštěv nemám moc :)

    OdpovědětVymazat
  3. Přesně tenhle šampon používá a je podle mě super, vyzkoušela jsem i ten balzam ve spreji ze stejné řady:))

    OdpovědětVymazat
  4. Mám černý od této značky. A nemůžu si ho vynachválit. Taky obsahuje silikony a parabeny,ale mně to nevadí. Před tím šampony obsahovaly taky růtné látky a nikdo to neřešil. Ten efekt za to stojí. Vlasy mám po něm hladší,lesklejší,svěží,voňavý. Žádný šampon jsem nenašla, který by tohle splňoval. www.t-et-e.blogspot.com Eliška

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. souhlasím :) taky to neřeším, bůh ví co je v těch rádoby přírodních šamponech :D
      ten černý jsem měla taky a byl taky dost dobrý, tenhle mi vyhovuje o trošku víc :)

      Vymazat
  5. Skvělá recenze, co mi jde právě do noty:-). Mám z této kolekce právě balzám ve spreji, který mi docela sedl, tak jsem hned uvažovala o koupi dalších "kolegů" a myslím, že do toho půjdu. Budu se těšit na další super recenze:-)!
    http://glamourandbeautyforyou.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  6. mám ho taky doma! :)

    http://nikolamills.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  7. Tento šampon jsem dostala od sestry k Vánocům,ale ještě jsem jej neměla možnost na mých vlasech vyzkoušet, jelikož mám další dvě řady šamponů, které ještě nejsou vypotřebené- Schaumu kokosovou a Gliss Kur Oil nutritive...
    Kateřina

    OdpovědětVymazat

Děkuji moc za komentář :)