30. května 2013

Recenze - Syoss Smooth Anti-Frizz Lotion

Omlouvám se, že jsem dnes ráno nepřidala POTD, ale včera jsem usla u noťasu a nějak jsem zapomněla článek přednastavit. Už mě přestvává bavit to počasí venku, je mi z toho akorát na spaní. Na dnešek mám pro vás připravenou recenzi, tak pojďme na ní :)
Tentokrát budu povídat o typu výrobku, se kterým nemám moc zkušeností. Testovala jsem pro vás Syoss Smooth Anti-Frizz lotion. Jedná se o ochranu před horkem, která má uhladit krepaté nepoddajné vlasy.

Tento výrobek byl můj úplně první, který má chránit před horkem. Já si vlasy totiž skoro nikdy nefénuji, ani nežehlím a kulmu používám taky jen jednou za pár měsíců. Na první pohled mě zaujalo balení. Líbí se mi černé balení s růžovým proužkem, které má navíc praktickou pumpičku, díky které můžete "vymáčknout" malé i velké množství.
Strukturou mi Syoss připomíná husté tělové mléko, které ale trochu lepí. To je pro mě trochu minus, po nanesení na vlasy vám na ruce zůstane lepivá vrstvička, kterou musíte ihned umýt. Do vlasů vám stačí vetřít jen trocha, řekla bych tak jedno "pumpnutí". Já si ho dávala jen do délek a spíše jen do konečků. Ze začátku než jsem odhadla správné množství mi strašně mastil vlasy, ale při správném použití vlasy krásně uhladí. Jestli funguje jako dobrá ochrana proti horku nevím, ale vlasy se mi po Syossu nezničily, takže asi ano.
Za mě se tato ochrana před horkem asi vyplatí. Já bohužel netuším, kolik stojí, protože jsem ji dostala. Ale toto malé balení 150 ml mi vydrží opravdu dlouho, takže to nebude špatná investice.

+ uhladí vlasy
+ příjemná vůně
+ chrání před horkem
+ pumpičkové dávkování
+ dlouho vydrží

- může mastit vlasy
- "lepivá" struktura

INSTAGRAM / ASK.FM / TRENDBOOK

2 komentáře:

  1. Na to, jak Syoss propagují v reklamách, tak myslím, že to žádná sláva nebude. Mám vyzkoušený šampon Syoss - Pro cellium keratin a docela se mi po něm mastily vlasy, takže jsem umývala každý druhý den :(

    OdpovědětVymazat
  2. škoda toho lepení, já to úplně nenávidím

    OdpovědětVymazat

Děkuji moc za komentář :)