23. května 2013

New In - Avon

Po delší době jsem si z Avonu objednala nějakou kosmetiku. Vím, že většina blogerek si na Avon stěžuje, že není kvalitní a jejich výrobky jsou na nic, ale mě prostě Avon vyhovuje. Málokdy se stane, že by mi něco nevyhovovalo. Jednou z motivací k této objednávce mi byla i kosmetická taštička zdarma, protože jsem nějakou novou stejně potřebovala. Na moje nové kosmetické produkty se můžete podívat v tomto článku :)


 taštička má moc hezký design, je docela prostorná a líbí se mi její barva
 Lesk na rty Bright smile v odstínu Gleaming coral. Je to docela pěkná barvička, na rtech není moc výrazná a má takový chladný modrý podtón.
 Řasenka Infinitize, kterou jsem si koupila, i když mám zrovna doma otevřených asi 5 řasenek... bude muset chvilku počkat...
Perly na líčení tváří, protě tvářenka a rozjasňovač v jednom. Po nanesnení na tvář má pěknou broskvovou barvu s jemnými třpytkami.
Tužka na oči, černočerná, samoořezávací. Jsem si ní spokojená, velmi dobře se nanáší,

Máte i vy zkušenosti s Avon kosmetikou?

INSTAGRAM / ASK.FM / TRENDBOOK

12 komentářů:

  1. tá taštička a perličky vyzerajú skvelo :) avon kozmetiku si príliš nekupujem, a keď tak, tak len nejakú jednu vec :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. tady byla právě podmínka, že se musí nakoupit nad nějakou částku, aby byla taštička zadarmo :D jinak bych si toho asi taky tolik nekoupila. Ty perly jsou super :)

      Vymazat
  2. Mne tiež AVON vyhovuje, ale objednávam odtiaľ skôr laky a myslím že mám ešte riasenku,ktorá je vynikajúca...Dáš aj recenzie? lebo na tú oranžovú som moc chvály nepočula xD

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. recenze určitě bude, ale až dodělám svoje otevřený řasenky, mám jich teď tolik, že to nestíhám používat :D

      Vymazat
  3. Ta taštička se mi moc líbí!! Asi jsem se zamilovala :-)

    WorldByBella

    OdpovědětVymazat
  4. Taštička je krásná a zkušenosti mám. Ale takové.... Jak s čím :) Třeba se už velkým obloukem vyhnu tekutým očním linkám ve fixu, dlouho nevydržely ani na očích a jinak jsem je vlastnila asi jen 3 týdny, potom vyschly. Řasenky mám taky brzo v háji, ale jen ty dražší :D zajímavé!!! :) Ty za 49,- jsou nejlepší! :DDD :))) Jinak pěkný nákup, taky bych se měla v nejbližší době rozšoupnout a ponakupovat :)))

    OdpovědětVymazat
  5. Avon have such great products!

    Please feel free to enter my Daniel Wellington giveaway (here) - you could win yourself a watch worth £200! Ends midnight tonight :)

    Blog | Cocochic
    Bloglovin | http://www.bloglovin.com/blog/1823055/

    OdpovědětVymazat
  6. Ahoj moc děkuji za pochvalu layoutu měla jsem z avonu tužku na oči :/ a je naprotsto k ničemu vubec není videt na očích jinak máš to tu hezky

    OdpovědětVymazat
  7. Já teda Avon taky moc nemusím ale ta taštička je moc hezká :)

    OdpovědětVymazat
  8. Taštička je krásná! :) A perličky od AVONu jsou ty nejlepší na světě, a kdo řekne, že ne!! :D Jinak od nich kupuju laky, dřív šampóny, ale z toho už jsem vyrostla :)

    http://shoemaniacr.blogspot.cz

    R.:)

    OdpovědětVymazat
  9. bezvadná taštička! :) já mam k avonu takový smíšený pocity, strašně si přeju, aby mi ty věci z něj seděly ale většina mi akorát vykouzlí vyrážku.. :/


    >>> N i k o l a M i l l s - beauty and fashion blogger

    OdpovědětVymazat

Děkuji moc za komentář :)