2. června 2014

Recenze - šampon Gliss Kur Marrakesh oil & coconut with liquid keratin complex


Co se týče vlasové kosmetiky jsem docela konzervativní. Používám převážně šampony Gliss Kur a jednou za čas si vlasy umyji šamponem Head&Shoulders. Na konečky používám olejíček z Avonu a to je vše. Uznávám, že by si moje vlasy již nějakou lepší péči zasloužili, tak uvidíme jaký zázrak si příště pořídím.
Dnešní recenze se bude tedy týkat šamponu od Gliss Kur Marrakesh oil & coconut s komplexem tekutého keratinu pro hloubkovou péči bez zatížení na normální a namáhané vlasy. Čekala jsem s recenzí až do úplného vypotřebování, abych vám mohla popsat své dojmy, tak jdeme na to!


Musím říct, že mě tento šampon docela zklamal. Na to jak úžasný má název a popis to tedy zase až takový zázrak není. Vlasy jsou po něm suché a docela se mi i začaly třepit konečky. Slibuje hydrataci a regeneraci, ale u mě je to spíše naopak. Po prvních dvou použitích se zdál fajn, ale po dlouhodobém používání z něj tedy opravdu nadšená nejsem. Vlasy si myji zhruba 2x až 3x týdně. Jediné co na něm mohu pochválit je to, že se po něm vlasy relativně lesknou a docela voní. Složení samozřejmě není nic moc, silikony... parabeny... ale já na tohle nikdy moc nekoukala, takže jsem to při koupi neřešila.
Pořídit ho můžete prakticky kdekoliv, stojí kolem stokoruny a je ho 400 ml. Nevím nevím, jestli bych vám ho mohla doporučit, ale spíše ne. Pro někoho kdo má normální vlasy, které nejsou suché, je asi šampon fajn, ale já mám problém se suchými konečky, takže já už si ho určitě nepořídím.

Nakonec bych se vás chtěla zeptat, jestli byste pro mě měly nějaký tip, jaký si mám pořídit šampon. Poohlížím se po Aussie, co na tyto šampony říkáte?
Co se týče giveaway, tak na tu jsem nezapomněla, nebojte se :) Zítra ráno tady bude vyhlášení a vítězka ode mě ještě dnes večer dostane email :)


3 komentáře:

Děkuji moc za komentář :)