9. května 2013

Little black dress + outfit

V mém šatníku až do minulého týdne chyběla jedna ze základních věcí, kterou by každá žena měla mít - malé černé. Respektive jedny černé šaty už jsem vlastnila, ale byly to takové nekvalitní šaty z Kiku asi za 49 korun. Jelikož mne čeká maturita a na tuto zkoušku dospělosti je nutné přijít slušně a vhodně oblečená, vyrazila jsem s přítelem do F&F (mám ho ve městě nejblíž a líbí se mi jejich výběr šatů) a vybrala si. Do kabinky jsem si odnesla tři favority ale nakonec vyhrály jednoduché černé šaty Všechny jsem pro vás nafotila, kdybyste náhodou některá z vás také sháněla elegantní šaty. Bohužel fotky se mi moc nepovedli, světlo v kabince bylo příšerné a mobilem se přeci jenom fotí špatně.

moji favorité


 První šaty mi moc neseděly, měli jenom velikost 36, který mi byla trochu větší. Nakonec jsme se s přítelem shodli, že se nám nelíbí aní vzor ani to, že šaty nemají rukávy. Stály 799 Kč.
Tyhle šaty byly hned na první pohled mým favoritem. Původně jsem si ty černé ani zkoušet nechtěla. Líbila se mi délka, barva, střih a velikost mi také seděla. Stály 599 Kč.
 Tyto šaty jsou úplně stejné jako ty šedé. Nakonec jsem si je vybrala, protože mi černá barva nějak víc sedla a černá je přeci jenom universálnější než šedá. Cena stejná jako u šedých 599 Kč.
Když už jsem byla u toho focení, vyblejskla jsem vám i svůj outfit. On to tedy není žádný zázrak, vyrazili jsme celkem narychlo, takže jsem si jenom vzala svoje oblíbené kousky. Tuhle kombinaci saka a mikiny pod ním nosím moc ráda.
Mám na sobě: sako H&M, mikina Fishbone, basic tílko H&M, džíny F&F a tenisky neznámé značky.

Líbí se vám některé ze šatů? Pořídily byste si nějaké?

10 komentářů:

  1. Super výběr ! Černé určitě víc užiješ. hodně štěstí při maturitě :)

    OdpovědětVymazat
  2. Dobře jsi vybrala a ať se ti daří:)

    OdpovědětVymazat
  3. Já teda musím shánět šaty ne na maturitu, ale jen do tanečních, snad budu mít štěstí a podaří se mi nějaké vybrat :) Tvoje jsou moc pěkné :)

    OdpovědětVymazat
  4. Já bych si vybrala přesně ty samé, u těch prvních by mi taky vadilo, že nemají rukávy a černou bych bych taky zvolila raději než šedou:) Střih ti sedí perfektně:)

    OdpovědětVymazat
  5. Nádherné šatky! Moc pěkný vkus :)

    OdpovědětVymazat
  6. Šaty jsou dokonalé. Je to přesně styl, který mám ráda. Hodí se pro každou příležitost a navíc v nich máš nádhernou postavičku. Takže potlesk - skvělý výběr ;-).
    Vivi

    OdpovědětVymazat
  7. Tento komentář byl odstraněn autorem.

    OdpovědětVymazat
  8. ty první šaty jsou krásné a sluší ti :)

    OdpovědětVymazat
  9. Líbí se mi jak ty šedé, tak černé, ale máš pravdu, že černé jsou universálnější, od slavnostnějších příležitostí, kdy je možno dozdobit se šperky, až po ty smutnější - rozloučení...

    OdpovědětVymazat

Děkuji moc za komentář :)