10. února 2013

Empties + Recenze - Playboy VIP a Balea

Po delší době mám pro vás další recenzi. Nejčastějšími produkty, které vypotřebuji a recenzuji, jsou sprchové gely. Používám je opravdu hodně a dělám si z nich i pěnu do koupele. Dnešní recenze je věnovaná dvěma sprchovým gelům, které mi zrovna došly.

Jako první bych zhodnotila sprchový gel Playboy VIP. Tento gel bych si sama nikdy nekoupila, dostala jsem ho k Vánocům v kazetě ještě s deodorantem. Má velmi příjemnou vůni, taková sprcháčová klasika s výraznější parfemací. Její výdrž není nic moc, na těle ji dlouho neucítíte. Obsahuje drobné třpytivé částečky, kterých se však nemusíte bát, protože na těle vůbec vidět nejsou. Tento gel bych si znovu určitě nekoupila. Rychle se spotřebuje, je totiž dost tekutý a ani ta vůně není zase až takový zázrak. Vůně totiž u sprchových gelů rozhoduje, alespoň u mě.
Druhý sprchový gel je z limitky od Baley. Mám ho už dlouho, ale nějak jsem ho začala používat až před měsícem. Netuším jestli se dá ještě sehnat, ale asi ne. Voní po šťavnatém žlutém melounu. Na těle je cítit docela dlouho a dělá skvělou pěnu. Mrzí mě, že to byla jen limitovaná edice, určitě bych si ho koupila znovu.

9 komentářů:

  1. Tá balea musela voňať nádherne
    caramel-b.blogspot.sk

    OdpovědětVymazat
  2. škoda, že ten meloun je jen limitovaná edice :-)

    OdpovědětVymazat
  3. balea vždy krásně voní!:)
    PS: Moc ráda bych tě pozvala na svojí první GA!:)

    OdpovědětVymazat
  4. Já nemám ráda výrbky od Playboye. Přijde mi, že tu jde jen o značku a jina knejsou vůbec kvalitní.

    OdpovědětVymazat
  5. mám Baleu ráda, všechno mi od ní voní :)

    OdpovědětVymazat
  6. Já zas mám telove mléko meloun od Balea :-) krásná a svěží vůně.

    OdpovědětVymazat
  7. tento sprcháč od Balea milujem :))krásne vonííí
    Veronika

    OdpovědětVymazat
  8. Chjooo, já chci ten meloun a ještě nikdy jsem ho neviděla :( Kupuju si alespoň melounový sprcháč, sprej na tělo a tělové mléko z Avonu a taky jsou super.. hlavně ta vůně :P

    OdpovědětVymazat

Děkuji moc za komentář :)