9. ledna 2013

Tea time & outfit

V rychlosti píšu tenhle článek, než vyrazím do školy, abych vás neochudila o pár informací z mého vcelku nudného života. Včera jsme celé odpoledne strávili s přítelem v čajovně. Moc rádi se tam chodíme jen tak odreagovat. Mají tam výborné čaje a ještě lepší skořicovou pitu! Z posezení se stala pracovní schůzka, protože za námi přišel kamarád a také "spolupracovník" mého přítele. Nakonec jsme odjížděli až v půl deváté. Dneska mám ve škole jenom šest hodin a relativně pohodové předměty. Večer se pokusím přidat plnohodnotnější článek, ale jelikož se blog teprve rozjíždí nemám naplánováno, co psát. Kdybyste měli nějaký nápad tak šup sem s ním!
Pro oživení přidávám pár fotografií :)
čaj s názvem "Královský vlas"



čaje - Touareg, "Liči" Čaj, a Zdravíčko (zázvor, med a citron) 

Maté (zalité karamelem)

Detail dnešního outfitu - modré triko s tříčtvrtečními rukávy - F&F; dvojitý leopardí pásek se zlatou přeskou, tmavé skinny jeans a černé kotníčkové boty se zlatými zipy. 


4 komentáře:

  1. to jste teda uplny znalci..ja v cajovne mockrat nebyla a treba mate vubec neznam :D

    OdpovědětVymazat
  2. Tak takový rozjezd bych také brala :D
    73 pravidelných čtenářů tak rychle... super job ;)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ne ne ne, takhle to není :D Tenhle blog už je dva roky starý. Půl roku jsem se o něj starala a nabrala těch 73 followerů. Potom jsem bohužel už na blog neměla čas a tak tady chudák ležel skoro rok a půl ladem. Teď jsem se vrátila, všechno smazala a začala od znova, tedy právě až na ty followers :)

      Vymazat
  3. Do čajovny si ráda zajdu...nechodím tak často, ale čaje jsou moje radost.

    OdpovědětVymazat

Děkuji moc za komentář :)