29. ledna 2013

Recenze - Fa Cream & Oil shower gel

Zrovna teď jsem ve fázi, kdy všechny výrobky vhodné ke zrecenzování, zatím právě jen zkouším. Jediná věc, kterou zrovna teď mám a je i několikrát vyzkoušená, je tento sprchový gel - Fa Cream & Oil Silk and Magnolia. 




Tento sprchový gel/krém má být vhodný i jako holící pěna, pokožka po něm má být jemná (přímo hedvábně), protože gel obsahuje také pečující oleje. Voní po magnolii, ale jeho vůně vám na těle moc dlouho nevydrží. Na druhou stranu však provoní celou koupelnu. Já mohu za sebe uznat, že gel opravdu pokožku zvláční a jako holící pěna, pokud tedy nejste zvyklé jen na ty hutné klasické pěny, může také být používán. Já ho raději používám jako pěnu do koupele, než jako klasický sprchový gel, protože vykouzlí opravdu velkou a voňavou pěnu. 


Za sebe mohu gel doporučit. Myslím, že u sprchových gelů jde především o to, jak vám vyhovuje vůně, konzistence a podobně. V obchodech toto 250 ml balení pořídíte od nějakých 36 Kč :)

3 komentáře:

  1. Vyzerá dobre aj podľa toho čo si napísala, vyskúšam :)

    OdpovědětVymazat
  2. Ten s mamkou kupujem furt, je dobrej:)

    OdpovědětVymazat
  3. Uplně nejdokonalejší sprchový gel je tmavě růžové Fa - rose passion.. uplně miluji tu vůni ♥ a jako gel na holení jej používám neustále a je na to fakt dobrý

    OdpovědětVymazat

Děkuji moc za komentář :)