20. ledna 2013

Bubble Tea

S přítelem jsme se do Bubble tea doslova zamilovali. Myslela jsem si, že si ho budeme moci dopřávat akorát když se dostaneme do Prahy, což je tak jednou dvakrát do roka, ale díky bohu za naše cesty do čajovny. Pokaždé, když jdeme do čajovny, procházíme kolem malého obchůdku, kde prodávají kebab. Když jsme tam procházeli v pátek, všimli jsme si, že tam je i velká tabule s čajem bubble tea. Říkala jsem si, že to určitě nebude ten klasický bubble tea, ale opak byl pravdou. Dali jsme si můj oblíbený broskvový čaj s liči kuličkami. K tomu nám ještě pán, který čaj dělal, nabídl, že si můžeme namíchat různé příchutě kuliček. Takže jsme si ještě nechali dát jahodové želé. Množství kuliček bylo tak třikrát větší, než které jsme dostali v Praze a navíc se mi i víc líbí kelímky, ve kterých nám čaj ve Varech nabídli :) Od pátku jsme si pro čaj byli ještě dvakrát a myslím, že nás tam uvidí ještě mnohokrát :)



Na zítra už mám připravený další článek s random fotkami, protože na nic víc bohužel nebudu mít čas. Jdu totiž na zkoušku líčení a účesu, protože maturitní ples máme už v pátek :)

8 komentářů:

  1. och skoda ze na Slovensku nic take nie je, urcite by som to chcela ochutnat :)
    pozývam ta na moj blog : http://yvettamikulova.blogspot.sk/

    OdpovědětVymazat
  2. Ten čaj vyzerá strašne chutne, na Slovensku nič také nemáme tak keď najbližšie budem v Prahe určite ho pôjdem ochutnať :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. určitě ho ochutnej :) já si nejdřív myslela, že to není takový zázrak jak všude slyším, ale vážně je to moc dobrý :D

      Vymazat
  3. Já jsem si ho taky dala v Ústí, bohužel u nás ho nemáme..namíchala jsem si tam 3 druhy kuliček a bylo delikááátní .. :) a hrozně mě baví propichovat víčko brčkem :D:D

    OdpovědětVymazat
  4. Bubble tea je výbroný!
    Jen prý zbůsobuje rakovinu, tak už radši tolik nepiju :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. vážně? to jsem nevěděla... tak snad když si ho dám jednou za čas, nic se nestane :D

      Vymazat
  5. tak to vobec nepoznám - Bubble tea.. fiha
    Ak by si mala záujem, rada by som ťa pozvala na moju giveaway, kde môžeš vyhrať kozmetiku podľa vlastného výberu:
    Giveaway

    OdpovědětVymazat

Děkuji moc za komentář :)