7. června 2013

TAG - Poznej mě

Na dnešek jsem si pro vás připravila TAG, díky kterému byste mě měli lépe poznat. Myslím, že je dobré abyste o mě věděli něco víc, když můj blog sledujete :)

1. Jsou tvé vlasy od přírody rovné nebo vlnité?
Vlasy mám od přírody rovné a samozřejmě bych chtěla vlnité. Vždycky chceme opak toho, co máme... 


2.  Barvíš si vlasy a jak často chodíš ke kadeřníkovi?
Vlasy si moc nebarvím, tak jednou za rok mě to popadne, ale většinou vlasy jenom o jeden odstín ztmavím. Ke kadeřníkovi nechodím (já vím, jsem ostuda), protože konečky a ofinu si stříhám sama. Uznávám ale, že bych už návštěvu kadeřníka potřebovala jako sůl.



3. Nosíš ten samý účes každý den, nebo si s vlasy vyhraješ?
Vlasy nosím hlavně rozpuštěné, když mám bad hair day, tak je stáhnu do culíku nebo drdolu. Jedno za čas si upletu cop nebo vlasy natupíruji a různě zasponkuji.


4. Děláš si svou vlastní manikúru a pedikúru, nebo chodíš do salonu?
Na manikúru chodím ke známé, která mi dělá gelové nehty. Už vidím ty komentáře proti gelovkám :D Já je také moc nemusím, nikdy si je nenechám udělat kýčovité. Nosím francouzskou a nehty mám krátké, svoje, jen potažené gelem, protože mé nehty se strašně lámou. Pedikúru zanedbávám, dělám si ji sama ale né moc často.


5. Jak často měníš laky na nehtech?
Na rukou kvůli gelovkám jen jednou za čtyři týdnu a na nohou v létě tak jednou za čtrnáct dní. Přes zimu si nehty na nohou lakuji jen zřídka.

6. Lakuješ si nehty na nohou jen v létě, nebo i v zimě?
Na to jsem odpověděla v předchozí otázce :)

7. Jak dlouho ti ráno trvá, než se nalíčíš?
Jak kdy. Když jdu jenom do obchodu nebo do města, tak zhruba pět minut. Když si chci s líčením vyhrát a je pro mě důležité, tak klidně půl hodinky. Poslední dobou se ale moc nemaluji, když nechodím do školy, tak nemám potřebu. 

8. Líčíš první oči nebo používáš makeup?
Makeup nepoužívám, jako první dávám BB a potom až líčím oči atd :)


9. Sbíráš makeup, nebo kupuješ jen to, co potřebuješ?
Jako blogerka bych asi měla kupovat různé značky, zkoušek nové věci a podobně. Já však kupuji jen to, co zrovna potřebuji. Používám několik svých oblíbených výrobků a málo kdy mě něco zaujme natolik, abych si to pořídila.

10. Jak často nosíš umělé řasy?
Ještě nikdy jsem umělé řasy neměla. Bojím se, že si přilepím oko, tak se jim raději vyhýbám. Navíc mi přijde, že hezké a přirozené umělé řasy se hodně těžko shání.

11. Líčíš se každý den?
Každý den určitě ne. Dřív ano, ale poslední dobou mi to přijde zbytečné. Líčím se jenom když jdu někam mezi neznámé lidi nebo na nějakou důležitou akci. Například včera jsem šla nenalíčená i do supermarketu a vůbec mi to nevadilo.

12. Líčíš se i v případě, kdy jsi celý den doma s rodinou?
Když jsem s rodinou nemám potřebu se líčit. Znají mě takovou jaká jsem, takže není důležité být nalíčená. Přiznávám ale, že někdy když se doma nudím, tak se namaluji a samozřejmě si pak připadám hezčí. Ale není pro mě důležité být namalovaná.

13. Vyšla bys někdy z domu bez makeupu?
Přijde mi, že odpovídám pořád na to samé :D Takže ano, vyšla :)

14. Kolik drahých výrobků vlastníš?
Nevím, jak je tady myšleno slovo výrobek. Jestli kosmetický,tak asi žádný. Používám levnější kosmetiku. Nejdražší bude asi řasenka za 400Kč a parfém od Versace za 1000 Kč.

15. Plánuješ si denně oblečení?
Vůbec. Občas večer přemýšlím, co si na sebe druhý den vezmu, ale že bych se zvedla a šla si to připravit to ne. Navíc mi často překazí plány počasí.

16. Jak často střídáš kabelky?
Skoro vůbec. Mám asi pět oblíbených, které střídám velmi málo. Vždycky si přendám věci do jedné a jsem líná přendavat další den do druhé. Takže nosím jednu kabelku klidně měsíc. Ale mám univerzální kabelky, které se hodí skoro ke všemu, takže v tom tak velký problém nevidím.

17. Kdy vstáváš a v kolik chodíš spát?
Spát chodím většinou kolem dvanácté, jedné ráno. Přes týden vstávám kolem půl sedmé a o víkendu kolem desáté. Když mám přes den čas, tak jsem schopná klidně na dvě hodiny usnout, jsem strašný spáč. Kdybych mohla, tak spím pořád. 

18. Jak často/kdy cvičíš?
Teď se stydím. Necvičím totiž vůbec. Mám to štěstí, že jsem odmalinka hodně hubená, takže jsem nikdy cvičit nepotřebovala. Zkoušela jsem 30 day challenge (zde na blogu), ale vydržela jsem asi 15 dní. Jediné, co bych potřebovala, je zpevnit břicho.

19. Pravák/Levák?
Pravák.

20. Jak jsi vysoká?
Mám asi 175 cm, takže jsem docela vysoká. Někdy bych chtěla být menší, abych mohla nosit vysoké podpatky a všichni na mě nekoukali jako na žirafu.

21. Kolika mluvíš jazyky?
Česky (haha) a umím docela dobře anglicky. Učila jsem se ruštinu, ale ta mě moc nebavila. Německy umím říct asi deset slov a jednu větu. V budoucnu bych se chtěla naučit španělsky nebo italsky.

22. Kolik máš zvířat?
U rodičů mám pejska ("jorkšír", Mikey, 11 let) a kočku (Kikina, té je asi 14 let). S přítelem jsme si pořídili pejska (čivava, Bonnie, 5 měsíců) a teď se ještě staráme o malé kotě, které opustila maminka. Jednou bych chtěla mít dům s velkou zahradou a vzít si pár pejsků z útulku. 

23. Jak často se "zdržuješ" na bloggeru?
Často. Jsem tu každý den, několik hodin. Nejsem tu aktivně, spíš jednou za čas kouknu jaká je návštěvnost, přečtu komentáře.

24. Čteš komentáře na blogu?
Samozřejmě, že ano. Je důležité, aby blogerka komunikovala se čtenáři a naopak. Blog beru za součást svého života, za takovou malou internetovou rodinku, takže mě jakákoliv odezva potěší. Zatím jsem na blogu neměla žádného "hatera", takže si nemůžu na své čtenáře stěžovat. I když i takový hater by mě potěšil, protože by to znamenalo, že jsem někoho zaujala natolik, aby můj blog sledoval a četl.

25. Vedeš si záznamy o produktech, které chceš vyzkoušet?
Ne ne, mám v hlavě pár kousků oblečení, které vím, že bych chtěla a stejně tomu je tak i s kosmetikou. Že bych ale měla někdo vypsáno, co přesně chci, to ne.

26. Jak jsi přišla na název svého blogu?
Jednoduše. Je to mé jméno. :)

Doufám, že vás tento článek zaujal a že jste mě poznali o trochu víc. :)

8 komentářů:

  1. článek moc hezký máme docela dost společných věcí např - rovné vlasy a chceme vlnky a obě jsme pravačky atd.. :D :)

    OdpovědětVymazat
  2. Jsem ráda, že nejsem jediná, kdo necvičí. Všichni o tom píšou články a já furt nic. :D

    OdpovědětVymazat
  3. aj ja mám vlasy rovné -chcem vlnité..no sú chvíle kedy som hrdá na to že sú rovné! aj ty by si mala!:):DD

    GIVEAWAY U MNA

    OdpovědětVymazat
  4. Dobrý článek ,dost jsem se o tobě dozvěděla a něco máme i společného :-)

    OdpovědětVymazat
  5. Přirozená kráska =) jseš sympatická =)
    A podpatků se neboj, já mám 171cm a podpatky nosím denně =) taky na mě koukaj jak na žirafu, ale je mi to jedno =D

    OdpovědětVymazat
  6. Such lovely outfit girlie!!!You look Wonderful at this post!!Simply G.E.O.R.G.E.O.U.S =D

    A huge Kiss!xx

    Mariola from www.crazyclosetblog.blogspot.com.es

    OdpovědětVymazat
  7. krásny psík:) a tiež sa strihám sama :) človek aspoň ušetrí a hlavne si to urobí ako chce :P U kaderníka poviem podstrihnúť končeky a vždy to bolo tak 5 a viac cm :D:) takže si šikulka :)

    OdpovědětVymazat

Děkuji moc za komentář :)