11. ledna 2013

Volby

Omlouvám se, že jsem se vám teď skoro dva dny neozvala. Mám toho teď ve škole docela dost. Řešíme klasifikaci, maturitní ples, maturity a tak nějak už to přestávám zvládat a jsem pod čím dál tím větším stresem. Už jsme dostali i noty a text ke "Gaudeamovi". Zajímalo by mě, jestli ho také na vašich maturitních plesech budete zpívat, nebo vy kteří už máte maturitu za sebou, tak jestli jste ho zpívali?
Dnes odpoledne jsme s přítelem byli volit. Byla to moje první účast ve volbách a doufám, že i dobrá volba. Hned po volení jsme s mými rodiči jeli do Chomutova, podívat se na auto pro mého taťku do práce. Nakonec jsme ho i koupili, takže máme nový přírůstek do rodiny. Teď se chystáme jít na oslavu narozenin tety mého přítele.
Nevím jak to bude s blogováním, přispívat budu určitě, avšak pravděpodobně žádné složité články a na fotky také bohužel moc času nemám. Každopádně moc děkuji za vaše komentáře a návštěvnost. Vůbec jsem nečekala, že bude o můj blog takový zájem. Nedělám ho sice kvůli návštěvnosti, ale přeci jenom každá návštěva a komentář mě velice potěší. Děkuju! =)

2 komentáře:

  1. Tvůj stres chápu, snad každý teď ve škole je vytíženej, takže přeji ti spoustu štěstí a klidnou hlavu.Já naštěstí k volbám ještě nemůžu protože mezi kandidáty je těžká volba, tak jsem zvědavá jak to celé dopadne.

    OdpovědětVymazat
  2. Haha, těším se na váš maturák. :3

    OdpovědětVymazat

Děkuji moc za komentář :)